OKTATÁS

Az Agria Autósiskola bemutatkozik

Autósiskolánk több mint 10 éves múltra tekint vissza. Az Agria Autósiskola székhelye Egerben található, az Ady Endre u. 11. szám alatt. Az autósiskola ügyfélszolgálati irodája hétfőtől csütörtökig 15.30 – 17.30 óra között várjuk mindazokat, akik tanfolyamainkról érdeklődnek. Az iroda mellett található a tantermünk, ahol az elméleti képzés folyik.

Az iskola „B” kategóriás személygépjárművező-képzéssel, valamint „A1” és „A” kategóriás képzéssel foglalkozik. Fontosnak tartjuk a közlekedési kultúrára való nevelést, e célt kiemelten szem előtt tartjuk a elméleti képzés során.

A nálunk tanulókat tapasztalt, szakmailag elismert, barátságos oktatók várják. A tanulók oktatókat, illetve járművet választhatnak. A gyakorlati oktatás rugalmas ütemezéssel folyik, ahogy a tanulónak megfelel a beosztás.

Gépjárműparkunk modern, korszerű járművekből áll, ezzel is próbáljuk tanulóinknak elősegíteni a vezetés tudományának minél könnyebb és gyorsabb elsajátítását.

Abban az esetben, ha a jelentkező nem rendelkezik egészségügyi végzettséggel, vagy valamilyen vezetői engedéllyel, szükség van közúti elsősegélynyújtó tanfolyam elvégzésére, hogy átvehesse a jogosítványát. Ennek a tanfolyamnak az elvégzésében szintén segítséget nyújt iskolánk.

Iskolánk Egerben több középiskolával ápol jó kapcsolatot, az ott tanuló diákok közül sokan választják az Agria Autósiskolát a jogosítvány megszerzéséhez. A tanfolyamok költségeinek fizetésére részletfizetési kedvezményt adunk.

Tankönyvet a képzés idejére igény esetén biztosítunk. A kötelező konzultációs órákon túl a tanulók felkészültségi szintjének megfelelően lehetőség van plusz konzultációkra. Amennyiben nem sikerül a KRESZ vizsgát elsőre letenni, biztosítjuk, hogy ingyenesen részt vegyen az éppen folyamatban lévő elméleti oktatáson.

Az iskolában a már jogosítvánnyal rendelkezők részére további gyakorlási lehetőséget biztosítunk. Fontosnak tartjuk hallgatóink magas színvonalú kiszolgálását, ezért teljes körű ügyintézéssel várjuk a tanulóinkat, valamint folyamatosan fejlesztjük autósiskolánkat.

Célul tűztük ki, hogy mindenkor magas színvonalon biztosítsunk tanulási lehetőséget azok számára, akik az AGRIA Autósiskolát választják, hogy a jogosítvány megszerzése után elégedetten hagyják el iskolánkat. Ezúton is köszönetet mondunk mindazon volt tanulónknak, akik a jogosítvány megszerzéséhez minket választottak és várunk mindenkit, hogy autósiskolánkban sajátítsa el magas színvonalon a vezetés tudományát!